KINGS OF LEON

Finally here!

KINGS OF LEON

Adorați de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville vor concerta pentru prima oara in Romania vara aceasta impreuna cu artista americana LP (Laura Pergolizzi) sâmbătă, 17 iunie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins poziția #1. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal) and Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), și vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Acreditarile de presa pentru concertul Kings of Leon (17 iunie, Arena Nationala) vor putea fi obtinute doar in avans, trimitand o cerere la adresa alexandra@indie.life. Vor fi luate in considerare exclusiv solicitarile trimise până pe 11 iunie. Veti primi validarea cererii de acreditare telefonic/pe mail pe data de 12 iunie.

Dispunem de un numar limitat de acreditari, astfel incat vom prioritiza cererile de acreditare insotite de dosare care contin materiale ample dedicate concertului (minim 3 articole/stiri in cazul publicatiilor online / print). Este permisa acreditarea unui singur reporter per publicatie, fara fotograf, sau doua persoane in cazul echipelor TV. Imediat dupa concertul de pe 17 iunie, va putem furniza, la cerere, imagini la rezolutie de tipar pentru ilustrarea materialelor.

Eliberarea acreditarilor se va face pe data de 13 și 14 iunie. Legitimatiile vor putea fi ridicate de la sediul Indie.life din Negustori, nr. 23-25, etaj 1, orele 11.00 – 18.00. Acreditarile vor fi eliberate doar dupa prezentarea legitimatiei de serviciu, vizata pe anul in curs. Indie.life și Alive isi rezerva dreptul de a refuza acordarea acreditarii sau de a retrage acreditarea, in anumite circumstante.

Legitimatiile de acreditare sunt nominale si nu sunt transmisibile. Purtarea ecusonului de acreditare este necesara pe toata durata evenimentului. Preluarea ecusonului de acreditare de catre o alta persoana decat cea acreditata atrage dupa sine confiscarea sa de catre organizatori si anularea acreditarii.

Se acorda prioritate canalelelor ce ofera acoperire imediata. Toti reprezentantii media acreditati vor trebui sa semneze in prealabil formulare de presa ce prevad ca imaginile sunt doar pentru uz editorial, si pot fi folosite in limita unor restrictii de timp.

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 17:30.
Datorită controalelor de securitate sporite, organizatoriioagă publicul să ajungă cât mai devreme posibil. Autoritățile locale și organizatorii vor aloca efective serioase pentru siguranța participantilor.
PENTRU REZERVARI LOJE PRIVATE, SUNATI LA: +40.722.399.228
HOT

LP

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susţine pe Arena Naţională din Capitală, pe 17 iunie. Un eveniment organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Hitul “Lost On You” a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști de vara trecută. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

A moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, și a adoptat numele de scenă LP în 2010. A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Primul său album, "Heart-Shaped Scar", a apărut în 2001, urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into The Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan".

Cel mai recent album LP, "Lost On You", a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua întalnire a artistei americane cu fanii români – ea a mai susținut un concert la București în toamna lui 2016.

TOP