1. Exista restricții de vârstă pentru accesul la evenimentele ALive?

Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și numai în compania unui adult. Un adult poate însoți un singur minor cu vârsta de până la 14 ani. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului. Din cauza zgomotului foarte puternic produs și a efectelor speciale din cadrul spectacolului, Organizatorul nu recomandă prezența în cadrul Evenimentului a copiilor sub 14 ani. Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă intre 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și a unui act de identitate.

  1. Pot să vin cu alcool și mancare la evenimentele ALive?

Participanţii nu pot introduce alcool în perimetrul stadionului / spațiului special amenajat pentru festival. Participanţii nu pot intra cu mâncare sau cu lichide de orice fel pe stadion sau în spațiul special amenajat pentru festival. Există facilități pentru a suplini lipsa acestora pe durata evenimentului.

  1. Este permis accesul la eveniment cu aparatură de filmat?

Orice camera digitala normala este permisa la eveniment. Nu este permis accesul cu camere semi-profesionale fara acreditare din partea Organizatorului.

  1. Sa vin cu un act de identitate?

Conform cu legislația în vigoare este obligatoriu accesul la eveniment cu documente de identitate, in plus la evenimentele ALive este posibil sa vi se solicite la acces un act de identitate. Noi încurajăm participanții să vină cu documente de identitate.

  1. De unde putem cumpăra bilete la evenimentele ALive?

De pe Bilete.ro și din rețeaua Bilete.ro.